Tennislessen

Tennisles

Met de materialen van tegenwoordig lukt het iedereen om een balletje te slaan en tennis is voor alle leeftijden geschikt, ook als nieuwe sport. Maar zonder les, blijft de techniek toch achter. De perfecte service leer je niet zomaar, een goede backhand is ook lastig of hoe moet je partner lopen bij het dubbelspel. Een goede instructie is dus onontbeerlijk.

In samenwerking met ‘Sportbedrijf Smallingerland’ en onze vaste tennisleraar Karel worden tennislessen en clinics gegeven op ons park. Manier van opgave volgt in de nieuwsbrief. Trainingen vinden over het algemeen plaats van april tot en met oktober met uitzondering van enige weken in de (zomer)vakanties.

Lesmomenten

De dag en het tijdstip van de lessen voor dit jaar is donderdag en vrijdag. We bieden de lessen op donderdag aan om 9 uur in de ochtend en 19, 20 en 21 uur in de avond. Op vrijdagavond is dit om 19 uur. Bij afwezigheid is het handig dit te laten weten aan de tennisleraar (Karel Blauwbroek), zodat hij weet wie hij kan verwachten tijdens de lessen. In overleg met hem kun je ook de les die je in de ochtend mist, eventueel inhalen in de avond. Er zijn tennisrackets aanwezig, zodat je de eerste lessen kunt kijken wat voor racket bij je past.

Agenda Tennisles

Geen evenementen bekend