Nieuws

maandag 19 juli

Maak kennis met tennis

Twijfel je al langer over of tennis bij je past? Of kun je al tennissen, maar weet je niet of de tennisvereniging op sportpark Douwekamp bij je past?
zaterdag 10 juli

Corona update: Publiek blijft welkom met zitplaats op 1.5m

Vanaf zaterdag 10 juli 2021 zijn maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus te verscherpt. Voor het tennissen zelf heeft dit geen gevolgen.
donderdag 01 juli

Activiteiten op de tennisbanen van Douwekamp

Activiteiten  op de tennisbanen van Douwekamp.

Na de versoepelingen en de Lockdown was er gelegenheid om binnen onze tennisvereniging weer wat leuks voor onze leden te organiseren.

Op 1juli j.l. hadden we eerst het STARTERSTOERNOOI gepland. Dit toernooi was voor STARTERS, die voor het eerst dit seizoen met tennis waren begonnen, maar ook voor tennissers die STARTEN met wonen in en om Opeinde.

Er hadden zich 10 leden aangemeld. De avond was gezellig qua ontmoeten en kennismaken. Maar zeker ook qua tennisspel. Er werden over en weer hele mooie partijtjes gespeeld. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

Op 8 juli waren de gevorderde spelers aan de beurt. De deelname was boven verwachting. Er was een wedstrijdschema voor 14 spelers gemaakt. Iedereen speelde 4 keer een partij, met steeds met en tegen andere spelers. Het weer was uitstekend.  En er waren leuke rally‚Äôs en gezellig was het bij onze nieuwe aanwinst, een picknickbank van 3 meter. Er was voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. En met nog een hapje en een koud drankje was ook dit een fantastische avond.

Fijn dat onze tennisbanen weer een leuke plek is om elkaar op een sportieve wijze te ontmoeten!

woensdag 09 juni

Spaar je club gezond!

Spaar je club gezond tussen 5 september en 13 november 2021 bij de Plus Wolters in Burgum