Nieuws

donderdag 07 december

Sanjes Indoor Dubbel toernooi 2023

Beste tennisliefhebber,

Tennis Feriening Feanwâlden organiseert dit jaar weer het ''RegioBank De Westereen - Sanjes Indoor Dubbel toernooi 2023" op de indoor tennisbanen van Sanjes Sportpark.

Dit is géén officieel KNLTB toernooi. Ook spelers die geen lid zijn van de KNLTB kunnen dus meedoen. Iedereen wordt zo veel mogelijk in poules ingedeeld en speelt dus meerdere wedstrijden tegen tegenstanders met gelijkwaardige speelsterkte. Voor beginners is er een 9 categorie en voor de senior-plussers een 50+ categorie. Er worden volledige wedstrijden gespeeld. Bij een eventuele derde set wordt een wedstrijdtiebreak gespeeld (t/m 10 punten met 2 verschil).

Meer informatie is te vinden op de onderstaande flyer.
Doe ook mee en schrijf je snel in! toernooi.nl

De toernooicommissie
TF Feanwâlden

LET OP:

De wedstrijden kunnen 's morgens al om 08.30 uur beginnen. Wanneer je overdag of op een avond verhinderd bent, dan dit duidelijk aanvinken bij de beschikbaarheid en toelichten bij de opmerkingen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor overleg.


Data: 23, 24 en 27 t/m 30 december 2023

Kosten: 12,-/pp / rubriek

Soort: HD, DD, GD, HD50+, DD50+, GD50+

  Categorieën: 2,3,4,5,6,7,8,9

  maandag 19 juli

  Maak kennis met tennis

  Twijfel je al langer over of tennis bij je past? Of kun je al tennissen, maar weet je niet of de tennisvereniging op sportpark Douwekamp bij je past?
  zaterdag 10 juli

  Corona update: Publiek blijft welkom met zitplaats op 1.5m

  Vanaf zaterdag 10 juli 2021 zijn maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus te verscherpt. Voor het tennissen zelf heeft dit geen gevolgen.
  donderdag 01 juli

  Activiteiten op de tennisbanen van Douwekamp

  Activiteiten  op de tennisbanen van Douwekamp.

  Na de versoepelingen en de Lockdown was er gelegenheid om binnen onze tennisvereniging weer wat leuks voor onze leden te organiseren.

  Op 1juli j.l. hadden we eerst het STARTERSTOERNOOI gepland. Dit toernooi was voor STARTERS, die voor het eerst dit seizoen met tennis waren begonnen, maar ook voor tennissers die STARTEN met wonen in en om Opeinde.

  Er hadden zich 10 leden aangemeld. De avond was gezellig qua ontmoeten en kennismaken. Maar zeker ook qua tennisspel. Er werden over en weer hele mooie partijtjes gespeeld. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

  Op 8 juli waren de gevorderde spelers aan de beurt. De deelname was boven verwachting. Er was een wedstrijdschema voor 14 spelers gemaakt. Iedereen speelde 4 keer een partij, met steeds met en tegen andere spelers. Het weer was uitstekend.  En er waren leuke rally’s en gezellig was het bij onze nieuwe aanwinst, een picknickbank van 3 meter. Er was voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. En met nog een hapje en een koud drankje was ook dit een fantastische avond.

  Fijn dat onze tennisbanen weer een leuke plek is om elkaar op een sportieve wijze te ontmoeten!

  woensdag 09 juni

  Spaar je club gezond!

  Spaar je club gezond tussen 5 september en 13 november 2021 bij de Plus Wolters in Burgum